Vesztegetés miatt kapott két év felfüggesztettet Balmazújváros polgármestere

politika
2017 október 03., 14:54
comments 35

A Debreceni Törvényszék szóvivője, Tatár Tímea számolt be az MTI-nek arról, hogy kedden

hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt öt év próbaidőre felfüggesztett két év börtönbüntetésre ítélték Veres Margit balmazújvárosi polgármestert.

Tatár hozzátette, hogy a bíróság első fokon az ügy másodrendű vádlottját is elmarasztalta: K. Sándor helyi vállalkozót hivatali kötelesség megszegésére irányuló hivatali vesztegetés bűntette miatt 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, 4 évre felfüggesztve. A HírTV szerint a helyi vállalkozó az akkor még jegyzőként dolgozó Veresnek ötmillió forintot adott, hogy az általa épített rendezvénycsarnokra 180 millió forint önkormányzati támogatást kapjon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.