18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

19 éves fiú rabolt ki és ölt meg egy 87 éves asszonyt Tatabányán

bűnügy
2017 október 04., 18:49
comments 199
V. Györgyöt előállítják
photo_camera V. Györgyöt előállítják Fotó: police.hu

"A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizet bevétele mellett- folytat büntetőeljárást V. György 19 éves tatabányai lakos és társa ellen" - írja a rendőrség honlapja. 

A gyanúsított V. György még vasárnap, október 1-jén Tatabányán betört egy családi házbaés ott bántalmazott egy 87 éves idős asszonyt, akitől pénzt rabolt, majd elmenenkült. Az asszonyt később a szomszédok találták meg, ők hívták a mentőket is. Kórházba szállították, de két nappal később az asszony belehalt sérüléseibe. 

link Forrás

A mentők már a helyszínen felfedezték, hogy erőszakos cselekmények történtek a házban, és riasztották a rendőröket is. 

A nyomozók két férfit fogtak el, hétfőn délután mindkettejüket előállították. V. Györgyöt és társát gyanúsítottként kihallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. (police)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.