Megmagyarázta az ittas vezetést: 2048-ből küldték vissza az UFO-k, és ehhez fel kellett tölteniük a testét alkohollal

ufó
2017 október 04., 19:21
comments 137

Wyoming állam Casper városában történt az eset. A rendőrök hétfőn este fél 11 tájékán igazoltattak egy sofőrt, aki látványosan részegen vezetett. Részeg is volt, de nem ok nélkül. A férfi azzal magyarázta az ittasságát, hogy ő 2048-ból érkezett meg a jelenbe, UFO-k utaztatták őt vissza az időben, de rettentően elszúrták a dolgot, egy évvel korábbra küldték, mint tervezték, így alkalma nyílt figyelmeztetni Casper lakosait, hogy jövőre veszélybe kerülhet az életük. Mindez magyarázatot adott az alkoholszintjére is, ugyanis a földönkívüliek csak úgy tudták őt visszaküldeni a múltba, ha feltankolták a szervezetét alkohollal. A férfi mindenáron beszélni akart a város vezetőivel, de az AP tudósítása alapján erre valószínűleg nem nyílt végül alkalma. Az nem derül ki a tudósításból, hogy mi volt az idegenek célja az időutaztatással. (AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt