Megmagyarázta az ittas vezetést: 2048-ből küldték vissza az UFO-k, és ehhez fel kellett tölteniük a testét alkohollal

ufó
2017 október 04., 19:21
comments 137

Wyoming állam Casper városában történt az eset. A rendőrök hétfőn este fél 11 tájékán igazoltattak egy sofőrt, aki látványosan részegen vezetett. Részeg is volt, de nem ok nélkül. A férfi azzal magyarázta az ittasságát, hogy ő 2048-ból érkezett meg a jelenbe, UFO-k utaztatták őt vissza az időben, de rettentően elszúrták a dolgot, egy évvel korábbra küldték, mint tervezték, így alkalma nyílt figyelmeztetni Casper lakosait, hogy jövőre veszélybe kerülhet az életük. Mindez magyarázatot adott az alkoholszintjére is, ugyanis a földönkívüliek csak úgy tudták őt visszaküldeni a múltba, ha feltankolták a szervezetét alkohollal. A férfi mindenáron beszélni akart a város vezetőivel, de az AP tudósítása alapján erre valószínűleg nem nyílt végül alkalma. Az nem derül ki a tudósításból, hogy mi volt az idegenek célja az időutaztatással. (AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.