„Orbán ülni fog”- éjjel kifestette Simicska oszlopait a Momentum

politika
2017 október 04., 02:25
comments 382

Miután hétfő este Simicska Lajos Veszprémben a saját oszlopaira írta, hogy Orbán egy geci, másnap a fővárosban a Momentum aktivistái igyekeztek meglovagolni a befújási hullámot. A hvg.hu videósa éppen arra járt, amikor a Nagykörúton az egyik Simicska-oszlopra fújták, hogy 

Rogán ülni fog. 

Majd jött egy 

Mészáros ülni fog,

Végül pedig egy 

Orbán ülni fog.

Ugyanakkor azt nem akarták kiírni, amit Simicska Lajos kiírt, mert ők inkább az elszámoltatásról szeretnének beszélni. Arra a kérdésre, hogy Simicska Lajos ülni fog-e, és az oligarcháról is írnak-e hasonlót az oszlopokra, Hajnal Miklós, a Momentum szóvivője elbizonytalanodva annyit mondott: „Ott azért az van, hogy annak utána kell menni keményen.”

Az egyik helyen nyitva hagyták a kérdést.
photo_camera Az egyik helyen nyitva hagyták a kérdést. Fotó: Boros Juli/444

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.