C-S-I-N-T-A-L-A-N <> S-Á-N-D-O-R <> B-E-J-E-L-E-N-T-K-E-Z-E-T-T <> A-Z <> M-S-Z-P <> E-L-N-Ö-K-É-N-E-K

politika
2017 október 05., 09:51
comments 326

Pár hétre vagyunk attól, hogy a taxisblokádig fejlődjön vissza a magyar közélet. A hvg villáminterjújában Csintalan Sándor megerősítette, hogy bejelentkezett az MSZP elnöki székére, és kerekasztaltárgyasokat kezdeményez a Jobikkal.

felvettem a kapcsolatot azokkal, akik elvileg illetékesek lehetnek az MSZP-ben, bár manapság pontosan nem tudom, hogy kell belépni a pártba. Vagy fölvesznek vagy nem, de úgy gondolom, fel tudom ajánlani a fantáziámat és képességeimet arra, hogy egy évre megcsináljam a céget. (...) Jó, a megcsinálás azt is jelenti, hogy egy évig elvállalnám a pártelnökséget. Sőt mi több, ezennel bejelentkezem a pártelnökségre.

Arról is beszélt, hogy a Jobbikot is meghívná egy ellenzéki kerekasztalhoz.

Csintalan a Horn-kormány idején még fontos szocialista politikusnak számított, elnökségi tag, sőt ügyvezető alelnök is volt az MSZP-ben a 90-es évek közepén. Később kiszorult a politika élvonalából és a HírTv műsorvezetője lett. 2007-től 2017-ig a Fidesz tagja volt Wikipédia oldala szerint.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.