Jó reggelt! Már most tíz fok van, és ez délutánra meg is duplázódhat

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Tessék, emberek, egy Brüsszelhez közeli erdő, a Forêt de Soignes ősszel.Fotó: Vincente Brassine/Flickr CC BY NC-ND 2.0

Ritka kellemes hajnalra ébredtünk egy csodálatos, majdnem teliholdas éjszaka után, Miskolcon például már most 14 fok van, de a budapesti tízre se lehet panasz az évnek ebben a szakában. Délelőtt eleinte még felhős lesz az ég, majd nyugat felől csökkenni kezd a felhőzet, és az ország legkeletibb végeit leszámítva szinte mindenhol kisüt a nap. Délelőtt még csak 13-17 fokra számíthatunk, délutánra viszont már 17-22 fokig melegedhet az idő, annál jobbat meg ki kívánhatna október elején.

Csütörtök éjjel aztán észak felől csapadékos, hűvös levegő érkezik az országba, így holnap már esőre és hűvösebbre kell készülni, de a hőmérsékletet hosszabb távon is még tíz fok fölött alakulnak majd.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.