Jó reggelt! Már most tíz fok van, és ez délutánra meg is duplázódhat

időjárás
2017 október 05., 01:59
comments 136
Tessék, emberek, egy Brüsszelhez közeli erdő, a Forêt de Soignes ősszel.
photo_camera Tessék, emberek, egy Brüsszelhez közeli erdő, a Forêt de Soignes ősszel. Fotó: Vincente Brassine/Flickr CC BY NC-ND 2.0

Ritka kellemes hajnalra ébredtünk egy csodálatos, majdnem teliholdas éjszaka után, Miskolcon például már most 14 fok van, de a budapesti tízre se lehet panasz az évnek ebben a szakában. Délelőtt eleinte még felhős lesz az ég, majd nyugat felől csökkenni kezd a felhőzet, és az ország legkeletibb végeit leszámítva szinte mindenhol kisüt a nap. Délelőtt még csak 13-17 fokra számíthatunk, délutánra viszont már 17-22 fokig melegedhet az idő, annál jobbat meg ki kívánhatna október elején.

Csütörtök éjjel aztán észak felől csapadékos, hűvös levegő érkezik az országba, így holnap már esőre és hűvösebbre kell készülni, de a hőmérsékletet hosszabb távon is még tíz fok fölött alakulnak majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.