Jó reggelt! Már most tíz fok van, és ez délutánra meg is duplázódhat

Tessék, emberek, egy Brüsszelhez közeli erdő, a Forêt de Soignes ősszel.Fotó: Vincente Brassine/Flickr CC BY NC-ND 2.0

Ritka kellemes hajnalra ébredtünk egy csodálatos, majdnem teliholdas éjszaka után, Miskolcon például már most 14 fok van, de a budapesti tízre se lehet panasz az évnek ebben a szakában. Délelőtt eleinte még felhős lesz az ég, majd nyugat felől csökkenni kezd a felhőzet, és az ország legkeletibb végeit leszámítva szinte mindenhol kisüt a nap. Délelőtt még csak 13-17 fokra számíthatunk, délutánra viszont már 17-22 fokig melegedhet az idő, annál jobbat meg ki kívánhatna október elején.

Csütörtök éjjel aztán észak felől csapadékos, hűvös levegő érkezik az országba, így holnap már esőre és hűvösebbre kell készülni, de a hőmérsékletet hosszabb távon is még tíz fok fölött alakulnak majd.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.