V. Norbert nem tudta megmagyarázni, hogy miért gyújtotta fel ismerősét

bűnügy
2017 október 05., 07:49
comments 33
Az elevenen felgyújtott áldozat megégett ruhája.
photo_camera Az elevenen felgyújtott áldozat megégett ruhája. Fotó: police.hu, public domain

Vádemelési javaslattal küldték tovább a nyomozati iratokat az illetékes ügyészségnek a BRFK életvédelmi osztályának nyomozói V. Norbert emberölési ügyében. A rendőrök tavaly december 18-án kezdtek nyomozást a 36 éves V. ellen, aki megalapozott gyanújuk szerint aznap hajnali egykor egy VIII. kerületi Magdolna utcai társasház lépcsőházában megütötte, éghető folyadékkal leöntötte, majd öngyújtóval felgyújtotta ismerősét, egy 49 éves férfit, majd elmenekült a helyszínről.

Egy lakó ugyan észlelte a tüzet, amit el is oltott és riasztotta a mentőket, az áldozat olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, amikbe a kórházban belehalt.

A rendőrök egy órán belül, nem messze a helyszíntől fogták el V.-t, akit őrizetbe vettek és gyanúsítottként hallgattak ki. A nyomozás során kiderült, hogy V. ugyan nem volt barátja áldozatának, de többször szórakoztak együtt. V. arra nem tudott magyarázatot adni, hogy miért gyújtotta fel áldozatát. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.