Vonalzóval vágta nyakon a tanárát a tatabányai diáklány, miután az nem engedte neki, hogy az órán tekerjen cigit

bűnügy
2017 október 05., 05:32
comments 409

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt felfüggeszett fogházbüntetésre ítélte a Tatabányai Járásbíróság azt a 17 éves lányt, aki szeptember 5-én tanárára támadt az informatikaórán. A lány az órán padtársával beszélgetett, aztán elővette a dohányt és a cigipapírt, hogy tekerjen egyet. A tanár először rászólt, hogy hagyja abba, aztán két figyelmeztetés után el akarta venni a dohányt. Ekkor a lány felugrott, kiabálni kezdett és egy műanyag vonalzóval nyakon vágta a tanárát.

A bíróság pártfogó felügyeletet rendelt el, és a lánynak be kell fejeznie a tanulmányait, ha nem akar börtönbe menni.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.