Na tessék, ma meg 13 fok van hajnalban

időjárás
2017 október 06., 03:58
comments 214

Viharos jó reggelt a Bakony és az Északi-Középhegység vonalától délre élőknek, a kopogás, amit hallanak, az az eső az ablakon. A süvítés pedig a szél. Mint azt csütörtökön már említettem, egy hidegfront vonult át az éjjel az ország felett. A nyomában változóan felhős égre és több-kevesebb napsütésre számíthatunk, illetve arra, hogy 17 foknál ma nem igazán lesz melegebb, sőt. Van ahol 12 fokkal kell ma beérni. Elszórtan csapadékra is számíthatnak, főleg az ország délnyugati részein.

Szombaton nagyjából ugyanez, egy kicsit tán több napsütéssel, ami már-már ideális kirándulóidő. Vasárnap az ország északi részein, így Budapesten is záporokra, zivatarokra is számíthatunk. A hőmérséklet a következő hét napban fixen beáll a 12-17 fokos sávba, éjjelente pedig a következő napokban 1-2 fokra is hűlhet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.