Szőrös lábbal szerepelt a kampányvideóban, most azzal fenyegetik, megerőszakolják

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A svéd fotós, Arvida Byström kivételesen modellként szerepelt az Adidas Icons of Tomorrow című kampányában, a videóban szürke Adidas Superstar cipőt, rózsaszín zoknit és felsőt, és egy kis ruhát visel. 

A lábát nem borotválta le, ugyanis sosem szokta.

Miután a videó kikerült az Adidas oldalára, a művész rengeteg kommentet és emailt kapott. A legkevesebb az volt, hogy retardált feministának nevezték, de rengeteg fenyegetőző üzenetet is kapott, köztük olyanokat, melyek szerint jól meg kéne őt erőszakolni. Byström erről Instagramján ír, melyet 194 ezren követnek. A fotós nem érti, mi hajtja az ilyen embereket, ugyanakkor megköszöni a sok szeretetet, amiből bevallása szerint szintén nagyon sokat kapott.

via

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.