Szőrös lábbal szerepelt a kampányvideóban, most azzal fenyegetik, megerőszakolják

külföld
2017 október 06., 07:06
comments 551

A svéd fotós, Arvida Byström kivételesen modellként szerepelt az Adidas Icons of Tomorrow című kampányában, a videóban szürke Adidas Superstar cipőt, rózsaszín zoknit és felsőt, és egy kis ruhát visel. 

A lábát nem borotválta le, ugyanis sosem szokta.

link Forrás

Miután a videó kikerült az Adidas oldalára, a művész rengeteg kommentet és emailt kapott. A legkevesebb az volt, hogy retardált feministának nevezték, de rengeteg fenyegetőző üzenetet is kapott, köztük olyanokat, melyek szerint jól meg kéne őt erőszakolni. Byström erről Instagramján ír, melyet 194 ezren követnek. A fotós nem érti, mi hajtja az ilyen embereket, ugyanakkor megköszöni a sok szeretetet, amiből bevallása szerint szintén nagyon sokat kapott.

via

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.