Talán végre minden kiderül a Kennedy-gyilkosságról

bűnügy
2017 október 06., 16:44

Október 26-án jár le a Kennedy-gyilkossággal kapcsolatos utolsó adag dokumentum titkosítása, melyből az összes, szolgálatok által ismert adat kiderülhet a több mint 50 évvel ezelőtti merényletről.

Az iratok további titkosításáról Donald Trump dönthet, ha úgy ítéli meg, hogy azokban vannak olyan információk, amik még mindig érzékenyek lehetnek.

A gyilkosság adatait titkosító törvény 1992-ben vesztette hatályát, és adott a kormánynak további 25 évet arra, hogy minden dokumentumot nyilvánosságra hozzon. A JFK Record Act-et az Oliver Stone-féle Kennedy-film miatt feltámadt közérdeklődés miatt szüntette meg az amerikai kormány és az akkori elnök, idősebb George Bush. (CNN)

Szőke Dániel

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.