Trump várja Orbánt, csak még Korea miatt nincs rá ideje

politika
2017 október 06., 18:38
comments 187

Szabó László új washingtoni magyar nagykövet Figyelőnek adott interjúját szemlézi az Index, és eszerint azt mondta a diplomata, hogy 

Donald Trump jelezte, hogy Orbán Viktor rajta van a vendéglistáján, de még türelmet kér, mert először az észak-koreai válságot kell megoldania.

Donald Trump amerikai elnök és Szabó László washingtoni nagykövet a Fehér Házban 2017. szeptember 8-án
photo_camera Donald Trump és Szabó László Fotó: USA magyar követség

Amikor Szabó átadta a megbízólevelét az amerikai elnöknek, akkor külön szólt neki, hogy Orbán Viktor volt az első európai kormányfő, aki kiállt Trump mellett, még 2016 nyarán, Tusnádfürdőn.

Szabó szerint erről Trump már tudott. Úgyhogy elmondta neki azt is, hogy Orbán is azt gondolja az adókról és a bevándorlásról, mint ő. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.