Zombipokalipszis: Egymásnak estek a sírból kikelt szocialisták a neten

POLITIKA
2017 október 06., 14:45
comments 187

Itt egy kép, pontosabban egy négy képből öszerakott kollázs:

photo_camera Fotó: azonnali.hu

Fölötte pedig egy szöveg, ami azzal kezdődik, hogy

Te vennél tőle használtautót?

Mi ez? Rasszista ízű támadás egy ismert politikus ellen? Fizetett Fidesz-troll próbálkozik az MSZP képviselőjének bekóstolásával?

Ó nem, ezt maga Juhász Ferenc volt MSZP-s honvédelmi miniszter írta Molnár Zsoltról, a párt országgyűlési képviselőjéről a Facebookon. Molnárt sok szocialista nem szereti, nem kis részük (ideértve Botka László nemrég lemondott miniszterelnök-jelöletet) egyenesen Fidesz-ügynöknek tartja, de ez az autónepperezés még annál is cikkibb.

Juhász ezzel folytatta, egyben fejezte be a posztját:

Botka távozása után most már tényleg az itt a nagy kėrdés, lesz-e, aki vesz tőle "használtautót"... úgy tűnik, az MSZP elnöksége készségesnek mutatkozik és Botka helyett tőle "vásárol", lelkük rajta... 

A használt autó az a behódolás lenne a Fidesznek? 

Aki a bejegyzés alapján arra gondolna, hogy Juhász eszerint Botka drukkere volt, az igazán naiv. A következő posztját Juhász ugyanis azzal kezdi, hogy

Szerintem! Ismétlem : szerintem! Botka antréja,habitusa, nehezen indokolható paranoiája kezdettől fogva kétségessé tette, hogy le tudja győzni Orbánt.

Nem most lehet a legjobb szocialista szavazónak lenni!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.