Zombipokalipszis: Egymásnak estek a sírból kikelt szocialisták a neten

2017 október 6., péntek 14:45
187

Itt egy kép, pontosabban egy négy képből öszerakott kollázs:

Fotó: azonnali.hu

Fölötte pedig egy szöveg, ami azzal kezdődik, hogy

Te vennél tőle használtautót?

Mi ez? Rasszista ízű támadás egy ismert politikus ellen? Fizetett Fidesz-troll próbálkozik az MSZP képviselőjének bekóstolásával?

Ó nem, ezt maga Juhász Ferenc volt MSZP-s honvédelmi miniszter írta Molnár Zsoltról, a párt országgyűlési képviselőjéről a Facebookon. Molnárt sok szocialista nem szereti, nem kis részük (ideértve Botka László nemrég lemondott miniszterelnök-jelöletet) egyenesen Fidesz-ügynöknek tartja, de ez az autónepperezés még annál is cikkibb.

Juhász ezzel folytatta, egyben fejezte be a posztját:

Botka távozása után most már tényleg az itt a nagy kėrdés, lesz-e, aki vesz tőle "használtautót"... úgy tűnik, az MSZP elnöksége készségesnek mutatkozik és Botka helyett tőle "vásárol", lelkük rajta... 

A használt autó az a behódolás lenne a Fidesznek? 

Aki a bejegyzés alapján arra gondolna, hogy Juhász eszerint Botka drukkere volt, az igazán naiv. A következő posztját Juhász ugyanis azzal kezdi, hogy

Szerintem! Ismétlem : szerintem! Botka antréja,habitusa, nehezen indokolható paranoiája kezdettől fogva kétségessé tette, hogy le tudja győzni Orbánt.

Nem most lehet a legjobb szocialista szavazónak lenni!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt