Áder: Talán érdemes lenne megfontolni mindazt, amit akkor elmondtam, mindenkinek

POLITIKA
2017 október 07., 15:21
comments 62

A HírTV kérdezte meg a horgászversenyen induló köztársági elnököt szombaton arról, hogy szerinte beiktatási beszéde óta javult-e a közbeszéd állapota. Áder János májusban fogalmazott úgy az Országgyűlésben, hogy szerinte drámai mértékben romlott a közbeszéd színvonala az országban. Hangsúlyozta, ebben mindenkinek felelőssége van,

"de a politikai számosság okán mindig a kormánypártoké a nagyobb".

A köztársági elnök most azt mondta, hogy

"van még mit javítani, azt gondolom, a szereplőknek. Talán érdemes lenne megfontolni mindazt, amit akkor elmondtam, mindenkinek."

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.