Kiürítették New Orleans egy részét a Nate hurrikán miatt

Tbg
időjárás
2017 október 07., 07:38
comments 46

Amikor 12 éve a Katrina hurrikán félig elpusztította az Egyesült Államok egyik legjobb városát, az akkor elég későn ébredő hatóságok számára is nyilvánvalóvá vált, hogy melyek a város legmélyebben fekvő, legveszélyeztettebb részei.

link Forrás

Ezért a közelgő Nate hurrikán miatt már most kiürítették a város és az állam, Louisiana veszélyeztettebb részeit, az evakuálást ezer nemzeti gárdista menedzseli.

A Nate várhatóan szomba éjjel csap le a térségre helyi idő szerint, de már halálos áldozatokat szedett a közép-amerikai országokban. Összesen 23-an haltak meg Nicaraguában, Hondurason, Costa Ricán és El Salvadorban.

Costa Ricán tízezrek maradtak áram nélkül, és százezrek víz nélkül. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.