Révész Máriusz: Egyszerűbb bicikliutat építeni, mint autópályát

Ahol új bringautat építenek, ott kilométerenként 100 millió forintos költséggel számolnak, nyilatkozta a HírTV-nek a kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos szombaton. 

Révész Máriusz kijelentette, hogy 

„közbeszerzés lesz, nyílt közbeszerzés lesz az útvonalakra, és mivel az utak építése lényegesen egyszerűbb, mint az autópályák megépítése, ezért reményeim szerint egy-egy útvonal megépítésére sokkal több pályázó várható, és szerintem hogyha 8-10 pályázó közül lesz kiválasztva a kivitelező, akkor a költségek remélhetőleg a lehető legminimálisabbak lesznek.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.