Révész Máriusz: Egyszerűbb bicikliutat építeni, mint autópályát

POLITIKA
2017 október 07., 20:29

Ahol új bringautat építenek, ott kilométerenként 100 millió forintos költséggel számolnak, nyilatkozta a HírTV-nek a kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos szombaton.

link Forrás

Révész Máriusz kijelentette, hogy

„közbeszerzés lesz, nyílt közbeszerzés lesz az útvonalakra, és mivel az utak építése lényegesen egyszerűbb, mint az autópályák megépítése, ezért reményeim szerint egy-egy útvonal megépítésére sokkal több pályázó várható, és szerintem hogyha 8-10 pályázó közül lesz kiválasztva a kivitelező, akkor a költségek remélhetőleg a lehető legminimálisabbak lesznek.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.