A hajnali fagy után összekapja magát még az időjárás

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az ország keleti végein fagyra ébredhettek, akik vasárnap is hajnalok hajnalán kelnek. Az ország javában azért ennél emberibb, 6-10 fokos a hajnal. A délelőtt még borús és hűvös lesz, elszórtan esőre, kisebb záporokra is számítani kell.

Délutánra nyugat felől szakadozni kezd a felhőzet, többfelé megélénkül a nyugati, északnyugati szél, de legalább a nap is kisüt. A hőmérséklet délnyugaton 17 fokig is emelkedhet, északkeleten 14 fokig. Az éjszaka kevésbé lesz hűvös a szombatinál.

A jövő héten nagyjából hasonló marad az idő, kedd-szerda csapadékosabb lehet, de egyben melegebb is, csütörtökön akár 22 fok is lehet. Talán már említettem, hogy az október az új szeptember.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.