Ballisztikai számításokat találtak Stephen Paddock Las Vegas-i hotelszobájában

bűnügy
2017 október 08., 07:44

Ballisztikai számítások voltak azon a kézzel írt feljegyzésen, amit a Las Vegas-i hotelszobája ablakából 58 embert agyonlövő, ötszázat megsebesítő Stephen Paddock szobájában találtak. Ez az a rejtélyes feljegyzés, amiről korábban csak annyit lehetett tudni, hogy csak számokból áll, amelyek a hatóságok jellemzése szerint "fontosak" lehettek Paddocknak.

A CBS 60 Minutes című műsora szerint a feljegyzés Paddock kézzel végzett számítása volt. A szoba és a sréhen szemközti parkoló távolsága alapján a lövedékek röppályáját számolta ki, hogy pontosabban lőhessen.

A feljegyzést Paddock holtteste és a szobában felhalmozott 23 lőfegyver és rengeteg lőszer között találták meg.

A támadás indítékaira utaló nyomot továbbra se találtak. (Via CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.