Ilyen időt szánnak nekünk a jövő héten a jakobinus-bolsevik szabadkőművesek

Az Országos Meteorológiai Szolgálat elküldte az MTI-nek az országos, középtávú előrejelzését. De az új idők új hírközlési igényeihez igazodva figyelmeztetek minden magyart, hogy ne legyenek kétségeink: ha igaz, amire Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes utalt, akkor, ahogy az életünk minden területéről az evéstől a szexen át a vécézésig, úgy az időjárásunkról is a jakobinus-bolsevik szabadkőművesek döntenek, tehát ennek szellemében kell nagyon okossan oda figyelni a jövő heti időjárásra, és EL GONDOLKODNI!

Az előrejelzés szerint a következő napokban helyenként lehet kisebb eső, zápor, olykor erős szél, de sok lesz a napsütés is. Nappal maximum 15 fok körül alakulhat a hőmérséklet, de lehet, hogy néhol 20 fok fölé is mehet.

Hétfő

Sok napsütés várható, de a Dunántúlon közepesen, erősen felhős időszakok is lesznek, helyenként pedig kisebb eső, zápor is kialakulhat. Emellett többfelé megélénkül, a középső és északi országrészben meg is erősödik a szél. A leghidegebb órákban többnyire 5-10 fok, de északkeleten, illetve a derült, szélvédett tájakon 0 és plusz 4 fok közé is hűlhet a levegő. A legmagasabb hőmérséklet 12-16 fok között alakul.

Kedd

Elszórtan várható eső, záporeső, de rövid napos időszakok is lehetnek. Főleg keleten erősödhet meg a szél. Minimum 3-8, maximum 13-18 fok lehet.

Szerda

Időnként aznap is megerősödik a szél, eső, záporeső is lehet, főleg északon és keleten. Délnyugaton viszont több órára kisüthet a nap. 5-10 fok és 14-20 fok között lehet a hőmérséklet (északkeleten lesz a hűvösebb).

Csütörtök

Nem valószínű csapadék, hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüt. Helyenként több helyen megerősödhet a szél. Minimumhőmérséklet: 6-11 fok. Maximumhőmérséklet: 16-22 fok.

Péntek

Hasonló lesz az idő, mint csütörtökön. Minimum 8-13 fok, maximum 15-20 fok várható.

Szombat

Keleten változóan felhős idő várható rövidebb napos időszakokkal, a Dunántúlon több órás napsütésre is számítani lehet. Csapadék nem valószínű, de többfelé erős lesz a szél. A leghidegebb órákban 6-11 fok lehet, napközben 14-19 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap

Hajnalban párás lesz a levegő, foltokban köd képződhet. Napközben viszont sok napsütés várható csapadék nélkül. A minimumhőmérséklet többnyire 4-9 fok között valószínű, csak a fagyzugos tájakon lesz néhány fokkal hidegebb. Talaj menti fagy több helyen is lehet. A legmelegebb órákban 14-19 fok lehet.

Összességében kellemesen meleg, napsütéses idő várható, de ez is biztos ármány, cselvetés, furfangos magyarellenesség. Nagyon vigyázzunk egymásra!

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.