Ilyen időt szánnak nekünk a jövő héten a jakobinus-bolsevik szabadkőművesek

időjárás
2017 október 08., 14:09
comments 29

Az Országos Meteorológiai Szolgálat elküldte az MTI-nek az országos, középtávú előrejelzését. De az új idők új hírközlési igényeihez igazodva figyelmeztetek minden magyart, hogy ne legyenek kétségeink: ha igaz, amire Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes utalt, akkor, ahogy az életünk minden területéről az evéstől a szexen át a vécézésig, úgy az időjárásunkról is a jakobinus-bolsevik szabadkőművesek döntenek, tehát ennek szellemében kell nagyon okossan oda figyelni a jövő heti időjárásra, és EL GONDOLKODNI!

Az előrejelzés szerint a következő napokban helyenként lehet kisebb eső, zápor, olykor erős szél, de sok lesz a napsütés is. Nappal maximum 15 fok körül alakulhat a hőmérséklet, de lehet, hogy néhol 20 fok fölé is mehet.

Hétfő

Sok napsütés várható, de a Dunántúlon közepesen, erősen felhős időszakok is lesznek, helyenként pedig kisebb eső, zápor is kialakulhat. Emellett többfelé megélénkül, a középső és északi országrészben meg is erősödik a szél. A leghidegebb órákban többnyire 5-10 fok, de északkeleten, illetve a derült, szélvédett tájakon 0 és plusz 4 fok közé is hűlhet a levegő. A legmagasabb hőmérséklet 12-16 fok között alakul.

Kedd

Elszórtan várható eső, záporeső, de rövid napos időszakok is lehetnek. Főleg keleten erősödhet meg a szél. Minimum 3-8, maximum 13-18 fok lehet.

Szerda

Időnként aznap is megerősödik a szél, eső, záporeső is lehet, főleg északon és keleten. Délnyugaton viszont több órára kisüthet a nap. 5-10 fok és 14-20 fok között lehet a hőmérséklet (északkeleten lesz a hűvösebb).

Csütörtök

Nem valószínű csapadék, hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüt. Helyenként több helyen megerősödhet a szél. Minimumhőmérséklet: 6-11 fok. Maximumhőmérséklet: 16-22 fok.

Péntek

Hasonló lesz az idő, mint csütörtökön. Minimum 8-13 fok, maximum 15-20 fok várható.

Szombat

Keleten változóan felhős idő várható rövidebb napos időszakokkal, a Dunántúlon több órás napsütésre is számítani lehet. Csapadék nem valószínű, de többfelé erős lesz a szél. A leghidegebb órákban 6-11 fok lehet, napközben 14-19 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap

Hajnalban párás lesz a levegő, foltokban köd képződhet. Napközben viszont sok napsütés várható csapadék nélkül. A minimumhőmérséklet többnyire 4-9 fok között valószínű, csak a fagyzugos tájakon lesz néhány fokkal hidegebb. Talaj menti fagy több helyen is lehet. A legmelegebb órákban 14-19 fok lehet.

Összességében kellemesen meleg, napsütéses idő várható, de ez is biztos ármány, cselvetés, furfangos magyarellenesség. Nagyon vigyázzunk egymásra!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.