Karcag polgármestere nem válaszolt a Hír Tv-nek, hogy mit tervez a Sámándobbal, inkább bezárta a riportert a vécébe

építészet
2017 október 8., 20:54
comments 80

Sárkány Sándor, a milánói expo magyar pavilonjának, a Sámándobnak főépítésze nem szeretné, ha művét újra fölállítanák Karcagon. A sok vitát kiváltott, és rengeteg közpénz fölemésztett épület tartószerkezetét, fém elemeit jelentős költséggel Karcagra szállították, ott akarják fölállítani. A Sámándob nagyrész fából készült, de a fa anyagok gyenge minőségűek voltak, szétrohadtak, ezeket újra le kellene gyártani.

Sárkány a Hír Tv Célpont című műsorának nyilatkozott, és azt mondta, hogy már ő sem szeretné, ha épületét újra felállítanánk, mert eddig is rengeteg mocskot raktak az épületre, átverték vele az adófizetőket, és most is csak alibinek használnák, hogy  költhessék az emberek pénzét, hogy valaki sokat keressen a Sámándob felépítésén.

Az expópavilon eddig körülbelül 2,5 milliárd költségvetési forintot emésztett föl.

A kormánynak két minisztert adó nagykunsági város, Karcag a puszta közepén szeretné újra felállítani az épületet. 

A Hír Tv megpróbálta megszólaltani Karcag polgármesterét, Dobos Lászlót is. Éppen testületi ülés volt, de senki nem állt a városvezetésből a stáb rendelkezésére, sőt a polgármester, ahelyett, hogy válaszolt volna, bezárta a vécébe az érdeklődő riportert.

A műsor felvételét a Magyar Nemzet Online-on lehet megnézni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt