Szarvastrófeákat lopott a tatabányai gondnok

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy 46 éves tatabányai férfi egy Várgesztes közelében lévő gazdaságnál dolgozott gondnokként, és tudta, hogy a tulajdonos melyik épületben tart szarvastrófeákat.

A tulaj szombaton ellenőrizte az értékes gyűjteményét, és észrevette, hogy több darab is hiányzik, ezért hívta a rendőröket.

Fotó: police.hu

Kiderült, hogy a gondnok folyamatosan lopott a trófeákból. A gondnok bevallotta, hogy az agancsokat ezzel a fűrésszel vágta le, és azokat el is adta.

A rendőrök megtalálták a vágásokhoz használt fűrészt.Fotó: police.hu

A rendőrök a házkutatáson 19 szarvas-koponyacsontot foglaltak le, amikről az agancsokat a gyanúsított levágta.

Fotó: police.hu

A férfit szombat este 20:10-kor a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.