Egyre több nő jógázik pucéran az Instagramon

külföld
2017 október 09., 15:59

A Hypebeast megfejtette, vajon mi az oka annak, hogy rengeteg meztelenül jógázó nő tűnt fel a közösségi oldalon. Mint kiderült, aki csak kicsit is otthon van a fitspo hashtag használatában, rég tudja, mi a válasz. A fitspo a sportra, mozgásra inspiráló posztokat igyekszik egybeterelni, itt terjedt most el a pucér jógázás.

A trend a Nude Yoga Girl nevű felhasználónak köszönhető, aki nem túl meglepő módon azzal szerzett magának követőket, hogy ruha nélkül jógázik, és ezeket igazi instagramos környezetben, a megfelelő filterekkel feldobva posztolja. 2015-ben indította inspirációs oldalát, azóta közel 700 ezer követője van. Egy korábbi interjúban azt mondta, célja, hogy az emberek pozitívan álljanak a testükhöz. Az utóbbi hónapokban nagyon megszaporodtak a meztelen jógáról szóló posztok, úgyhogy ezek szerint kezd beérni tevékenysége gyümölcse. Mivel instán valójában nem lehet pucérkodni, sőt, még szoptatós képet sem felrakni, itt most inkább művészkedő női aktokra kell gondolni.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.