Egyre több nő jógázik pucéran az Instagramon

2017 október 9., hétfő 15:59
241

A Hypebeast megfejtette, vajon mi az oka annak, hogy rengeteg meztelenül jógázó nő tűnt fel a közösségi oldalon. Mint kiderült, aki csak kicsit is otthon van a fitspo hashtag használatában, rég tudja, mi a válasz. A fitspo a sportra, mozgásra inspiráló posztokat igyekszik egybeterelni, itt terjedt most el a pucér jógázás.

A trend a Nude Yoga Girl nevű felhasználónak köszönhető, aki nem túl meglepő módon azzal szerzett magának követőket, hogy ruha nélkül jógázik, és ezeket igazi instagramos környezetben, a megfelelő filterekkel feldobva posztolja. 2015-ben indította inspirációs oldalát, azóta közel 700 ezer követője van. Egy korábbi interjúban azt mondta, célja, hogy az emberek pozitívan álljanak a testükhöz. Az utóbbi hónapokban nagyon megszaporodtak a meztelen jógáról szóló posztok, úgyhogy ezek szerint kezd beérni tevékenysége gyümölcse. Mivel instán valójában nem lehet pucérkodni, sőt, még szoptatós képet sem felrakni, itt most inkább művészkedő női aktokra kell gondolni.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt