Sírva

horror
2017 október 09., 06:01
comments 3

Edgár belépett a házba és hirtelen nagyon határozottan az az érzése támadt, hogy ő itt fog véget vetni az életének. Már az első helyiség tökéletesen megfelelt a célnak: vajon mi tehetné tökéletesebbé ezt a berendezést, mint az artériákból kifröccsenő vér?

- Egy teát esetleg?

- Nem, köszönöm, előbb körülnéznék.

Még hezitált, látni akarta a többi szobát is. Ez az! - kiáltott fel, belépve az ebédlőbe. Hiszen itt szinte megterítettek az én halálomnak! Mégis tovább ment, nem ez volt az, amit keresett.

Az első hálószoba szóba sem jöhetett, nem volt benne semmi, ami ehhez az emelkedett alkalomhoz illett volna.

A tetőtérben végül megtalálta amit keresett. Az emeleti háló látványa végre az elkeseredettség és a kilátástalanság olyan mély bugyrába taszította, hogy gondolkodás nélkül előkapta a pisztolyát és ott helyben fejbe lőtte magát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.