Tunéziában az egészségügyi miniszter le akarta futni a maratont, de 500 méter után összeesett, és meghalt

GYÁSZ
2017 október 09., 11:34
comments 178

Az 56 éves Slim Chaker egy jótékonysági futáson vett volna részt a tengerpari Nabeulban, amivel a rákbeteg gyerekek kórházára gyűjtöttek volna adományokat. Azonban 500 méter után a politikus összeesett, majd miután a katonai kórházba szállították, meghalt. A halál oka szívroham volt.

Slim Chaker a parlamentben
photo_camera Slim Chaker a parlamentben Fotó: FETHI BELAID/AFP

Chaker alig egy hónapja nevezték ki, amikor Youssef Chahed átalakította a kormányát. A kormányfő az eset után azt mondta, egy testvért és egy kollégát vesztett el, aki nemes emberi cselekedetet hajtott végre.

Chaker korábban bankár volt, majd a pénzügyi, sport és ifjúságügyi minisztériumban dolgozott Ben Ali 2011-es megbuktatása után. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.