A nyilvánosság előtt esett egymásnak Trump első asszonya az Egyesült Államok Első Asszonyával

külföld
2017 október 10., 07:16
comments 89
Ivana Trump a 2009-es cannes-i filmfesztivál egyik AIDS-ellenes jótékonysági rendezvényén.
photo_camera Ivana Trump a 2009-es cannes-i filmfesztivál egyik AIDS-ellenes jótékonysági rendezvényén. Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images For amfAR

"Mrs. Trump otthont teremtett a Fehér Házban Barronnak és az elnöknek. Imád Washingtonban élni, és megtisztelve érzi magát az Egyesült Államok Első Asszonyának szerepében. Ezt a címét és szerepét a gyermekek megsegítésére szeretné használni, nem pedig könyvek eladására" - reagálta szóvivője útján Melania Trump az új memoárkötetével házaló Ivana Trump elmúlt napokban tett nyilatkozataira, azok közül is elsősorban arra, amiben Ivana Trump, Donald Trump három nejéből az első, Eric, Donald Jr. és Ivanka anyja önmagát nevezte "első asszonynak". Igaz, csak így, kisbetűvel. "Nem akarok én semmiféle irigységre vagy ilyesmire okot adni, mert alapvetően én vagyok Trump első neje, oké? Én vagyok az első asszony (first lady)" - mondta az ABC Newsnak adott, "Trumpot nevelni" című memoárkötetét promózó interjújában.

Ivana Trump ebben arról is beszélt, hogy nagyjából két hetente beszél exférjével, de amúgy "közvetlen száma" van a Fehér Házhoz. De nem akarja ezen hívni a volt férjét, "mert Melania is ott van".

"Nyilvánvaló, hogy egy ex nyilatkozata lényegében üres, sajnos csak önérdekű figyelemfelkeltő zaj" - reagálta minderre szóvivője útján Melania Trump. Az Első Asszony (First Lady) a nyilatkozatában nem véletlenül utalgatott rá, hogy imád Washingtonban élni. Ivana arról írt az életrajzában, hogy nem cserélne helyet Melaniával. "Szerintem neki szörnyű lehet Washingtonban. Inkább ő legyen ott, mint én, mert én gyűlölném Washingtont" - írta, majd azzal hencegett, hogy ő 14 nap alatt rendet rakott volna a Fehér Házban, simán tudna 45 percen át súgógép nélkül szónokolni, és még tárgyalóképes is. "De ettől még nagyon nem szeretnék ott élni, mert szeretem a szabadságom" - írta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.