Elromlott a mammográfiás gép a Honvéd Kórházban, mellrákosok várnak a vizsgálatra

Gimet Isabelle az RTL Híradóban.

Egy három éve mellrákkal műtött, francia származású magyar nő, Gimet Isabelle történetéről számolt be az RTL Klub, akinek azt mondták a Honvéd Kórházban, éppen a kontrollvizsgálata előtti napon, hogy

a mammográfiás gép egy hónapja elromlott, keressen másik kórházat. 

A kórház ezt el is ismerte a híradónak, azt mondták, novembertől lesz szűrés ismét. Gimet Isabelle így a váci kórházba jelentkezett, ott viszont ebben a hónapban már lecsúszott arról az egy napról, amikor időpontot adnak ki, így ott is novemberig kell várnia arra, hogy egyáltalán időpontot kapjon. A tévének a Mellrák Info Egyesület azt mondta, rendszeresen előfordul, hogy mellrákosoknak sokat kell várniuk a vizsgálatra.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.