Győrfi Pál kedvenc testrésze a fütyije - mesélte el kislánya a TV2 műsorában

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ha azt hitted, hogy a Tv2-ben csak a primitív propagandát visszaböfőgő hírműsorok súlyosak,

HÁT NAGYON NAGYOT TÉVEDTÉL.

A 24.hu szúrta ki, bukkant rá, hívta fel a figyelmet arra, hogy a csatorna Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorának hétfői adásában olyan bizarr jelenet zajlott le, amitől minden épeszű ember inkább elfordul, hogy ne kelljen a szereplők helyett is szégyellnie magát.

A vetélkedőben részt vett Győrfi Pál, a mentők erősen túlmozgásos szóvivője, valamint fia, Ádám is, akinek többek közt a „Melyik apa kedvenc testrésze?” kérdésre is válaszolnia kellett. A műsorkészítők pedig segítségképpen bejátszottak egy régebbu videót, amin Győrfi kislánya, Alíz beszélt arról, hogy apa kedvenc testrésze a fütyije, ezt magától a szóvivőtől tudja:

Győrfi indoklásként csak annyit mondott, hogy

„négy gyerekem van, hogy ne lenne az a kedvenc testrészem?”


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.