Győrfi Pál kedvenc testrésze a fütyije - mesélte el kislánya a TV2 műsorában

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Ha azt hitted, hogy a Tv2-ben csak a primitív propagandát visszaböfőgő hírműsorok súlyosak,

HÁT NAGYON NAGYOT TÉVEDTÉL.

A 24.hu szúrta ki, bukkant rá, hívta fel a figyelmet arra, hogy a csatorna Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorának hétfői adásában olyan bizarr jelenet zajlott le, amitől minden épeszű ember inkább elfordul, hogy ne kelljen a szereplők helyett is szégyellnie magát.

A vetélkedőben részt vett Győrfi Pál, a mentők erősen túlmozgásos szóvivője, valamint fia, Ádám is, akinek többek közt a „Melyik apa kedvenc testrésze?” kérdésre is válaszolnia kellett. A műsorkészítők pedig segítségképpen bejátszottak egy régebbu videót, amin Győrfi kislánya, Alíz beszélt arról, hogy apa kedvenc testrésze a fütyije, ezt magától a szóvivőtől tudja:

Győrfi indoklásként csak annyit mondott, hogy

„négy gyerekem van, hogy ne lenne az a kedvenc testrészem?”


Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.