Orbán Viktor megtekintette a körúti robbantásban megsérült rendőröket

POLITIKA
2017 október 10., 08:00
comments 346

Hétfőn rendőr tiszthelyetteseket avattak a Hősök terén, a jeles eseményt pedig maga Orbán Viktor is megtekintette. A miniszterelnöknek volt néhány perce a tavaly szeptemberi Teréz körúti robbantásban megsérült, azóta szerencsére felépült két rendőrre is, és innentől furcsa fordulatot vettek az események:

link Forrás

Nem is tudom melyik a furább, hogy Orbán azt hitte, hogy egy magyar rendőr biztosan rajong a fekvenyomásért, vagy hogy mindegyiknek ilyen szép autója van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.