Tökéletes hét és fél perc az egymás mellett elbeszélés rajongóinak

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Aki szereti, ahogy két ezért fizetett ember elbeszél egymás mellett, ki ne hagyja Nick Thorpe, a BBC budapesti tudósítója és Kovács Zoltán néhány perces beszélgetését:

Thorpe felteszi a szokásos kérdéseket, hogy a magyar kormány miért hazudozik egy nemlétező Soros-tervről, miért tart felesleges nemzeti konzultációt, amiben nincsenek is valódi kérdések, miért veszi semmibe az európai jogot és értékeket, miért kelt az országban rasszista és xenofób indulatokat, Kovács Zoltán pedig elmondja, hogy

dehogy.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.