Unatkozó, lézengő vevőimitátorok

nem
2017 október 10., 06:22

Van nekem ez a méltán nagyon népszerű autóm, ez a Lancia Ypsilon, egyszerűen mindenki ezzel akar menni, mert a hétköznapi emberek el sem tudják hinni, hogy ilyen szerencséjük van, hogy az életben egyszer végre beülhetnek egy ilyen Lancia Ypsilonba, ami maga a S.T.Í.L.U.S., és most már elegem volt, hogy napi kétszázszor hívtak, hogy léci lécci lécci, hadd próbáljam ki, eskü, megveszem, aztán persze végül nem vitte el senki, csak a szájuk volt nagy, az volt. Úgyhogy bevezettem ezt az ezres rendszert, én neveztem így el, ezres, mert egy ezres egy kör, aztán ha megveszi valaki végül, akkor meg sokkal jobban jár, mert az árából nemcsak egy ezrest vonok ám le, hanem az ötszörösét, azaz ÖTEZRET. Mert nem kenyérre kell.

Igaz, hogy ezzel elkúrom az árát, pedig olyan szépen állapítottam meg, hogy 1234567 (hogy a fene egye meg, már megint üres minden pohár, sej, pedig de mulatnék!). De muszáj voltam, na, mert

ÍGY SZERETNÉM KISZŰRNI AZ UNATKOZÓ LÉZENGŐ VEVŐ IMITÁTOROKAT!

Vevő imitátorok!

VEVŐ IMITÁTOROK!

Vevő imitátorok!

Unatkozó, lézengő ve-vő-i-mi-tá-to-rok!

link Forrás

Köszi, Ferenc!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.