Eminem szerint Trump nukleáris holokausztot fog okozni

külföld
2017 október 11., 14:21

Kedden este tartották a hip hop szcéna legfontosabb díjátadóját, a BET Awards-ot, azóta mindenki a rapper itt bemutatott új klipjéről beszél Amerikában. Eminem rímekbe szedte az Egyesült Államok elnöke iránt táplált végtelen gyűlöletét, négyperces klipjében így kezdi: „Ez most a vihar előtti csönd.” Aztán hosszasan értekezik a Trump-adminisztrációról, említeti az elnök twitterezési szokásait és a fegyvertartásról alkotott elképzeléseit, majd innen eljut egészen odáig, hogy aki most a Fehér Ház ura, az 

kamikaze küldetést hajt végre, és nukleáris holokausztot fog okozni. 

Majdnem egy évvel ezelőtt Campaign Trail című számával egyszer már kirohant Donald Trump ellen, amikor az még csak jelölt volt.

link Forrás

Címlapfotó: Theo Wargo/Getty Images


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.