Felrúgta a biciklist, mert úgy érezte, túl gyorsan halad

Fotó: police.hu

A biciklis kedden délután  Kaposváron, a Fő utcán közlekedett, amikor egy dühös gyalogos úgy felrúgta, hogy az eséstől 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. 

Pedig még jelzés is volt.Fotó: police.hu

A 41 éves B. Péter a rendőröknek azt mondta, szerinte a biciklis túl gyorsan közlekedett a gyalogosok között a sétáló utcában, ezért úgy gondolta, megleckézteti. A kaposvári rendőrök közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt nyomoznak ellne. A férfi az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.