Két nap alatt három házba tört be a III. kerületben, aztán elkapták

bűnügy
2017 október 11., 05:14
comments 67
link Forrás

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki két nap alatt Budapest III. kerületében három házba is betört, és több mint kétmillió forint értékben lopott elektronikai eszközöket.

Az 56 éves dunaújvárosi B. K. szeptember 28-án és szeptember 29-én a Táborhegyen három házba tört be úgy, hogy befeszítette az ablakot, majd ellopott különböző elektronikai eszközöket (hat tabletet, egy laptopot, egy mobiltelefont és egy wifi routert), valamint egy karórát.

A rendőrök a férfit beazonosították, és elfogatóparancsot adtak ki ellene. A III. kerületi járőrök B. K.-t október 9-én felismerték és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályával együttműködve Budapesten elfogták. Ruházatának átvizsgálásakor betöréshez alkalmas eszközöket találtak. Lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.