Lehalt a Facebook

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A világ számos pontján leállt a Facebook, bár az Is it down right now oldalán azt állítják, minden rendben, az oldal rendesen működik. Bár sorra érkeznek a jelzések a felhasználóktól, hogy nem tölt be nekik a közösségi oldal, szerkesztőségünk is megosztott a kérdésben: van olyan kollégánk, aki ezekben a percekben is vidáman használja, más csak inkognitó módban tud felkapaszkodni rá. Néhány felhasználó arról ír, csak egy nagy fehér felületet lát, míg mások arra panaszkodnak, a friss posztokat nem tudják betölteni. Ezen a térképen élőben lehet végigizgulni, ahogy Berlin, Kijev és Krakkó elesik. Budapest viszont még egész jól tartja magát!

Sajnos az instások számára sincsenek jó híreink, az is akadozik.

Címlapfotó: Justin Sullivan / Getty Images / AFP

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.