Orbán: Rövid beszéd, hosszú kolbász

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

A miniszterelnök szerdán szerdán Nyíregyházán, a Révész-Nyírlog Kft. új logisztikai központjának átadásán arról beszélt, hogy Magyarország jövőjét már nemcsak Budapesten, hanem az ország minden pontján írják, a nyíregyházi beruházás is világos bizonyítéka annak, hogy Magyarország kezdi összeszedni magát.

A beszédében beszélt a politikai beszédekről is. Szerinte a politikában úgy van, hogy „az erős emberek azok, röviden beszélnek”, vagyis : 

„Rövid beszéd, hosszú kolbász.”

Röviden szóba hozta a magánegészségügyet is. 

Orbán Viktor szerint ma már a magyar állam nem lenne képes arra, hogy kiszolgálja tízmillió magyar ember szükségleteit, kulturális, sport, szabadidő vagy akár egészségügyi szükségleteit, ha nem lennének azok a családi kézben lévő vállalkozások, akik egy-egy városban, faluban felelősséget vállalva az ott élő emberekért ne vállalnának át ebből a feladatból a magyar államtól jelentős terheket.

Orbán Viktor gratulált a beruházáshoz, amelyet mintegy 9 milliárd forintból 10 hónap alatt valósított meg a magyar tulajdonú családi vállalkozás.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.