Tarlós: Amíg Földi László a fővárosnak dolgozik, nem nyilatkozhat többet a migrációról

POLITIKA
2017 október 11., 11:42
comments 150

„Nézze, én nem akarok soha senkit likvidálni, eddig se akartam és nem is fogok. Nem tudom, hogy ő pontosan hogy fogalmazta meg ezeket a szavait. De egy tény, hogy Földi László, amíg itt dolgozik főtanácsadóként, addig semmilyen minőségben ilyen kérdésekben nyilatkozatokat nem tehet. Akkor sem, ha hívják, akkor sem, ha önként akar menni.”

Ezt Tarlós István főpolgármester mondta az azonnali cikke szerint a heti Tarlósinfón, miután arról kérdezték, mit szól ahhoz, hogy a hivatalánál tanácsadóként, havi 700 ezer forintos fizetésért dolgozó Földi László biztonságpolitikai szakértő az Echo tévében arról beszélt, a menekülteket segítő civileket likvidálni lehet, mint háborús bűnösök.

Több újságíró is visszakérdezett, Tarlós pedig megerősítette, mostantól Földi nem nyilatkozhat ilyen ügyekben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.