A Las Vegas-i mészárlásra is emlékeznek a jótékonysági fegyverárverésen a republikánus politikusok Illinois államban

külföld
2017 október 12., 13:25

„Biztosan lesznek, akik nem értenek egyet azzal, amit csinálunk, de ilyen a demokrácia. Attól, hogy egy őrült megölt és megsebesített egy csomó embert a II. alkotmánykiegészítést még meg kell védeni.”

Ezt Mark Shaw az Illinois államban található Lake megye egyik republikánus politikusa mondta a fegyverárverésről, amit a párt helyi szervezete rendez.

Azt mondják, hogy már a Las Vegas-i tömegmészárlás előtt elkezdték szervezni az árverést, amit emiatt már nem lehet lemondani, de a történtekre való tekintettel a befolyó pénz egy részét a Las Vegas-i rendőröknek ajánlják fel. Lehet AR-15-ös puskára is licitálni, az ámokfutó Stephen Paddock ilyennel is ölt. (wgntv)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.