Azta, milyen tavasz lesz ma!

Szikrázó napsütést mindenkinek, mondtam már, hogy az október az új szeptember? Ma újabb bizonyítékot szolgáltat erre az időjárás. Most még ugyan elég hűvös van, a ködfoltos területeken, amikből akad bőven, csak 5-6 fokot mérnek, de még az ország pillanatnyilag legmelegebb részein sincs több tíznél.

Apropó legmelegebb részek, kívételesen nem Bodó úr siófoki mérőállomásán rögzítették a legmelegebbet ezen az őszi hajnalon, Kovács úr miskolci mérőállomása 3 tizedfokkal nyert.

Az előrejelzés szerint ma gyengén, legfeljebb közepesen lesz felhős az ég, mindenhol legalább néhány órára kisüt a nap. Délen pedig egyenesen szikrázó napsütés várható. Ott ezért már délelőtt is 15-17 fokra számíthatnak. Délutánra már az ország leghidegebb, hegyvidéki részein is legalább 18 fok lesz, a többi részen pedig 20 fok fölé, a déli határ mentén egészen 23 fokig melegedhet a levegő.

Délutánra megélénkül a nyugati szél, de aggodalomra semmi ok: nem érkezik hidegfront, a középtávú előrejelés szerint a következő napokban javarészt hasonló idő várható, aztán keddtől kezdődnek az izgalmak, amikortól akár tíz fokos eltérések is lehetnek majd országon belül.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.