Azta, milyen tavasz lesz ma!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szikrázó napsütést mindenkinek, mondtam már, hogy az október az új szeptember? Ma újabb bizonyítékot szolgáltat erre az időjárás. Most még ugyan elég hűvös van, a ködfoltos területeken, amikből akad bőven, csak 5-6 fokot mérnek, de még az ország pillanatnyilag legmelegebb részein sincs több tíznél.

Apropó legmelegebb részek, kívételesen nem Bodó úr siófoki mérőállomásán rögzítették a legmelegebbet ezen az őszi hajnalon, Kovács úr miskolci mérőállomása 3 tizedfokkal nyert.

Az előrejelzés szerint ma gyengén, legfeljebb közepesen lesz felhős az ég, mindenhol legalább néhány órára kisüt a nap. Délen pedig egyenesen szikrázó napsütés várható. Ott ezért már délelőtt is 15-17 fokra számíthatnak. Délutánra már az ország leghidegebb, hegyvidéki részein is legalább 18 fok lesz, a többi részen pedig 20 fok fölé, a déli határ mentén egészen 23 fokig melegedhet a levegő.

Délutánra megélénkül a nyugati szél, de aggodalomra semmi ok: nem érkezik hidegfront, a középtávú előrejelés szerint a következő napokban javarészt hasonló idő várható, aztán keddtől kezdődnek az izgalmak, amikortól akár tíz fokos eltérések is lehetnek majd országon belül.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.