Hiánycikk a tűzifa

gazdaság
2017 október 12., 05:27

Rendkívül zavaros tájékoztatást adott a Zalai Hírlapnak a Földművelésügyi Minisztérium a tűzifahelyzetről. Egyrészt elismerték, hogy az elmúlt időszakban hiánycikk lett a tűzifa, amit elsőre azzal indokoltak, hogy tavaly nagyon hideg volt a tél. Másodjára meg azzal, hogy az ellenőrzési rendszereknek hála sikerült visszaszorítani a tűzifaimportot. És még ez is semmi ahhoz a vélt ok-okozati összefüggéshez képest, hogy az átmeneti hiány miatt nőt meg a kereslet, pedig az előbb még a megnövekedett kereslet miatt kialakult hiányról beszéltek.

Mindebből én egyetlen dologra tudok következtetni: kurvára nem lesz tűzifa a télen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.