5 kiló ketamint fogtak Üllőn

bűnügy
2017 október 13., 08:25
Több mint 5000 gram ketó
photo_camera Több mint 5000 gram ketó Fotó: police.hu

Most szerdán történt, hogy Roland, üllői illetőségű ketamin-díler egy nagyobb pakkot adott át egy közeli benzinkútnál.

Pechére lecsaptak rá a rendőrök, és következett a kötelező házkutatás, aminek során összesen "több mint 5 kiló folyékony állapotú, üvegekbe kitöltött kábítószergyanús anyagot, továbbá fehér színű por állagú anyagot, illetve zöld növényi származékot" foglaltak le a monori rendőrség munkatársai.

A szakértői vizsgálat szerint a vizsgált üvegekben jelentős mennyiségű ketamin volt, bár nyílván sokat segített az is, hogy a rendőrségi fotódokumentáció alapján ketamin feliratú üvegcsékben volt a folyékony szer.

Az előzetes szakvélemény alapján megállapítást nyert, hogy a vizsgált üvegekben lévő anyag ketamin tartalma meghaladja a különösen jelentős mennyiség alsó határát.

Rolandot gyanúsítottként hallgatták ki a Monori Rendőrkapitányságon. Ezt követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. (Police)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.