Egy év után, régi inge zsebében találta meg a nyertes lottószelvényt

szerencsejáték
2017 október 13., 17:14
comments 40

Két nappal az egy éves határidő lejárta előtt találta meg a nyertes lottószelvényt egy New Jersey-i nyugdíjas. A 24 millió dollárt érő papírdarabot végül egy régi inge zsebéből kerítette elő.

Jimmie Smith a tévében látta az egyik utolsó figyelmeztetést az el nem vitt nyereményről. Ennek hatására kezdett el kicsit keresgélni, és talált is az egyik régi inge zsebében néhány lottószelvényt, köztük a nyerteset is.

A 68 éves férfi több mint 50 éve lottózik, de saját bevallása szerint állandóan elfelejti leellenőrízni a szelvényeit, és ha nem látja a tévében a figyelmezetést, ez most sem lett volna másképp. (Telegraph)

Szőke Dániel

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.