Egy év után, régi inge zsebében találta meg a nyertes lottószelvényt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Két nappal az egy éves határidő lejárta előtt találta meg a nyertes lottószelvényt egy New Jersey-i nyugdíjas. A 24 millió dollárt érő papírdarabot végül egy régi inge zsebéből kerítette elő.

Jimmie Smith a tévében látta az egyik utolsó figyelmeztetést az el nem vitt nyereményről. Ennek hatására kezdett el kicsit keresgélni, és talált is az egyik régi inge zsebében néhány lottószelvényt, köztük a nyerteset is.

A 68 éves férfi több mint 50 éve lottózik, de saját bevallása szerint állandóan elfelejti leellenőrízni a szelvényeit, és ha nem látja a tévében a figyelmezetést, ez most sem lett volna másképp. (Telegraph)

Szőke Dániel

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.