Kijött az utolsó trailer az új Stranger Thingshez és nagyon nagyon erős

FILM
2017 október 13., 11:42
comments 48

Februárban jelentette be a Netflix, hogy még idén folytatódik a tavalyi év legnagyobb sorozatdobása, a 80-as évek hangulatára ráépített gyerekhorror. Az előzetesen október 31-re időzített második széria végül egy héttel korábban, október 27-től lesz elérhető. Már két hónappal ezelőtt kijött egy előzetes az új szériához, de a most kihozott utolsó verzió még erősebbre sikerült.

Az időpont 1984 októbere (Halloween, azaz hálaadás), a helyszín Hawkins, egy (kitalált) kisváros valahol Indianában, a főszereplő pedig egy különleges képességekkel megáldott kisfiú, Will Byers és az ő barátai, akik újra szembeszállnak az ismeretlennel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.