Kijött az utolsó trailer az új Stranger Thingshez és nagyon nagyon erős

Februárban jelentette be a Netflix, hogy még idén folytatódik a tavalyi év legnagyobb sorozatdobása, a 80-as évek hangulatára ráépített gyerekhorror. Az előzetesen október 31-re időzített második széria végül egy héttel korábban, október 27-től lesz elérhető. Már két hónappal ezelőtt kijött egy előzetes az új szériához, de a most kihozott utolsó verzió még erősebbre sikerült. 

Az időpont 1984 októbere (Halloween, azaz hálaadás), a helyszín Hawkins, egy (kitalált) kisváros valahol Indianában, a főszereplő pedig egy különleges képességekkel megáldott kisfiú, Will Byers és az ő barátai, akik újra szembeszállnak az ismeretlennel.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.