Navracsics: Olyan emberek Soros-csatlósoznak le, akik 15 évig ájuldoztak a zsenialitásomtól

2017 október 13., péntek 8:44
298
Navracsics Tibor

Forrósodik a helyzet a volt, és a jelenlegi miniszterelnök-helyettes, vagyis Navracsics Tibor és Semjén Zsolt között.

Miután az EU-biztos Navracsics megemlítette, hogy ő nem tud semmiféle Soros-tervről, Semjén azt mondta: „Pontosan Navracsics Tibornak kell a legjobban tudni, hogy a kollégái és környezete, személyek és szervezetek is nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is.”

Navracsics erre most a Civil rádióban szólt vissza (a nyilatkozatot a Hír tévé szemlézte):

„Nem fair Semjén Zsolt bírálata, aki engem hazaárulással vádolt meg. Fair viszont a miniszterelnök bírálata, aki szerint én tévedek, és neki van igaza. Vagyis nem hazaárulás-kérdésről van szó; ez egy vita a bizottság és a magyar kormány között.”

És hogy mit gondol arról, hogy a Soros-terv végrehajtójának csatlósaként tüntetik fel? Itt már mintha Navracsics is elveszítette volna a türelmét.

„Ez a politikai vita sajátja. Nem örülök neki, nyilván. Különösen nem örülök neki, hogy ha ezt olyan emberek mondják, akik a megelőző 10-15 évben nem győztek ájuldozni az én úgynevezett zsenialitásomtól, és lapogattak, hogy mekkora barátok vagyunk.” 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt