Navracsics: Olyan emberek Soros-csatlósoznak le, akik 15 évig ájuldoztak a zsenialitásomtól

Navracsics Tibor

Forrósodik a helyzet a volt, és a jelenlegi miniszterelnök-helyettes, vagyis Navracsics Tibor és Semjén Zsolt között.

Miután az EU-biztos Navracsics megemlítette, hogy ő nem tud semmiféle Soros-tervről, Semjén azt mondta: „Pontosan Navracsics Tibornak kell a legjobban tudni, hogy a kollégái és környezete, személyek és szervezetek is nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is.”

Navracsics erre most a Civil rádióban szólt vissza (a nyilatkozatot a Hír tévé szemlézte):

„Nem fair Semjén Zsolt bírálata, aki engem hazaárulással vádolt meg. Fair viszont a miniszterelnök bírálata, aki szerint én tévedek, és neki van igaza. Vagyis nem hazaárulás-kérdésről van szó; ez egy vita a bizottság és a magyar kormány között.”

És hogy mit gondol arról, hogy a Soros-terv végrehajtójának csatlósaként tüntetik fel? Itt már mintha Navracsics is elveszítette volna a türelmét.

„Ez a politikai vita sajátja. Nem örülök neki, nyilván. Különösen nem örülök neki, hogy ha ezt olyan emberek mondják, akik a megelőző 10-15 évben nem győztek ájuldozni az én úgynevezett zsenialitásomtól, és lapogattak, hogy mekkora barátok vagyunk.” 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.