Orbán a Terror Házánál beszél október 23-án

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Orbán 2013 október 23-án a Hősök terénFotó: MTI / Kovács Tamás

Kovács Zoltán külön sajtótájékoztató hívott össze péntekre, hogy bejelentse: idén október 23-án Orbán Viktor miniszterelnök a Terror Házát tiszteli meg jelenlétével és az Andrássy út 60. előtt mond beszédet - írja az MTI. 

A kormányszóvivő további meglepetésként elárulta, hogy az idei megemlékezés központi gondolata a szabadság fogalma lesz. További spoilert is megengedett magának, amikor azt mondta: 

 "Ahogy 1956-ban megharcoltunk a szabadságunkért és az igazunkért, úgy most napijainkban is meg kell harcolnunk szabadságunkért és igazunkért" - mondta, és ezt kiegészítette azzal, hogy céljaink alapvetően nem változtak az elmúlt 60 évben sem: fenntartani függetlenségünket, őrizni szabadságunkat. 

Az ünnepi rendezvények október 22-én kezdődnek a hagyományos műegyetemi megemlékezésekkel és fáklyás felvonulással.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.