Krisztus képébe rejtve próbáltak drogot juttatni egy massachusettsi börtönbe

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Fotó: Flickr

Egy Massachusetts állambeli település, Concord város fegyházának dolgozói erősítették meg a Boston Globe újságírójának, hogy valaki egy levélküldeményen keresztül próbált meg kábítószert juttatni a börtön egyik lakójának. 

Ez önmagában nem lett volna olyan nagyon különleges eset, viszont az illető egy imakártyába rejtve próbálta meg célba juttatni a narancssárga színű Suboxone opioid alapú fájdalomcsillapítót. 

A cikk szerint a feladó konkrétan az imádkozó Jézus Krisztust ábrázoló kártya barázdáit töltötte fel a porállagú szerrel, összesen 12 kövérebb csíkot próbált meg így valahogy bejuttatni a rácsok mögé. Pechére az őrök épp alaposan ellenőrizték a küldeményeket, és rábukkantak a cuccra. (AP via Boston Globe)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.