Krisztus képébe rejtve próbáltak drogot juttatni egy massachusettsi börtönbe

Fotó: Flickr

Egy Massachusetts állambeli település, Concord város fegyházának dolgozói erősítették meg a Boston Globe újságírójának, hogy valaki egy levélküldeményen keresztül próbált meg kábítószert juttatni a börtön egyik lakójának. 

Ez önmagában nem lett volna olyan nagyon különleges eset, viszont az illető egy imakártyába rejtve próbálta meg célba juttatni a narancssárga színű Suboxone opioid alapú fájdalomcsillapítót. 

A cikk szerint a feladó konkrétan az imádkozó Jézus Krisztust ábrázoló kártya barázdáit töltötte fel a porállagú szerrel, összesen 12 kövérebb csíkot próbált meg így valahogy bejuttatni a rácsok mögé. Pechére az őrök épp alaposan ellenőrizték a küldeményeket, és rábukkantak a cuccra. (AP via Boston Globe)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.