Veséjét műtötték, megégett a lába

2017 október 14., szombat 17:05
169

Horrorisztikus történetről számolt be Szombathelyről az RTL Híradója a Kórházi Sztorik blog nyomán. Egy asszonyt a veséjével műtötték a Markusovszky kórházban, ám amikor felébredt, váratlan helyen, a jobb térde alatt érzett fájdalmat. 

Az egy hónappal ezelőtti operáció óta mély égési sérülés éktelenkedik Gecse Ferencné jobb térde alatt, bal lábán pedig áramütés jelei látszanak. Az asszonyt és férjét a kórházban a műtét után nem tájékoztatták arról, mi is történt, kis betadine és kötözés után hazaküldték a beteget. 

Gecse Ferencné, miután fájdalmai nem enyhültek, a seb pedig elszíneződött, hetekkel később kiderítette a kórházban, hogy feltehetően a lábai polcolásához használt melegítőpárna meghibásodása miatt égett le majdnem a lába. 

Hiába ért szinte csontig a sérülés, a Markusovszkyban nem foglalkoztak vele, a család otthon volt kénytelen ápolni a sebet. Az RTL megkeresésére a kórház vizsgálatot indít az ügyben. (RTL Klub)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt