Veséjét műtötték, megégett a lába

Egészségügy
2017 október 14., 17:05
comments 169

Horrorisztikus történetről számolt be Szombathelyről az RTL Híradója a Kórházi Sztorik blog nyomán. Egy asszonyt a veséjével műtötték a Markusovszky kórházban, ám amikor felébredt, váratlan helyen, a jobb térde alatt érzett fájdalmat. 

Az egy hónappal ezelőtti operáció óta mély égési sérülés éktelenkedik Gecse Ferencné jobb térde alatt, bal lábán pedig áramütés jelei látszanak. Az asszonyt és férjét a kórházban a műtét után nem tájékoztatták arról, mi is történt, kis betadine és kötözés után hazaküldték a beteget. 

Gecse Ferencné, miután fájdalmai nem enyhültek, a seb pedig elszíneződött, hetekkel később kiderítette a kórházban, hogy feltehetően a lábai polcolásához használt melegítőpárna meghibásodása miatt égett le majdnem a lába. 

Hiába ért szinte csontig a sérülés, a Markusovszkyban nem foglalkoztak vele, a család otthon volt kénytelen ápolni a sebet. Az RTL megkeresésére a kórház vizsgálatot indít az ügyben. (RTL Klub)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.