Ez az egyik legszomorúbb és legtökéletesebb kép a kaliforniai tűzvészről

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Elképesztő pusztítást végzett Kaliforniában az elmúlt évek egyik legsúlyosabb tűzvésze, melyben a Snoopy alkotójának háza is leégett. A halálos áldozatokat is követelő természeti csapás a kaliforniai bortermelés központjának számító Napa-völgyben is visszafordíthatatlan károkat okozott. 

Most a sok megható, illetve csodás megmenekülésről szóló sztori után valaki a redditre töltött fel egy képet, amin egy teljesen leégett ház látható, melynek belsejében csak egyetlen dolog maradt épen: egy képkocka a Kázmér és Hubából. A rajzon, mely egy könyv utolsó oldala, a kultikus képregény két főszereplője (eredetiben Calvin és Hobbes) látható távozás közben, Kázmér pedig azt mondja tigris pajtásának: Veled vagyok.

Fotó: reddit/huskerfan4life520


Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.