Tízmillió dollárt ajánl a pornópápa annak, aki segít megbuktatni Trumpot

külföld
2017 október 15., 06:03
comments 111

A Hustler magazint is kiadó Larry Flynt egész oldalas hirdetést jelentetett meg a Washington Post vasárnapi számában, amelyben 10 millió dollárt ajánl annak, aki olyan információt szolgáltat, amivel meg lehet buktatni Donald Trumpot. 

Larry Flynt
photo_camera Larry Flynt Fotó: MARK RALSTON/AFP

A pornóproducernek nem most lett elege Trumpból, már tavaly, a választási kampány alatt is belengetett egymillió dollárt annak, aki olyan videóval vagy hangfelvétellel áll elő, amely bizonyítja, hogy Trump valami törvénytelent tett vagy szexuálisan megalázott valakit. 

A hirdetésben Flynt hosszasan sorolja azokat az indokokat, amiért szerinte meg kellene buktatni az elnököt. Megemlítette, hogy Trump hiteltelenné tette a bel-és külpolitikát, mert az üzleti birodalma összeférhetetlen a hivatalával, valamint mindenkinek az arcába hazudik és képzetlen embereket nevez ki magas pozíciókra. 

A kormánybuktató bizonyítékokat a hustlertipline@lfp.com címre várja. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.