Tökéletes idő lesz jövő héten!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Annyira jó idő lesz jövő héten, hogy érdemes lenne szabadságot kivenni - az Országos Meteorológia Szolgálat előrejelzése egyszerűen túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Hétfőn 18-25 fokig melegedhet a hőmérséklet, kedden a leghidegebb órákban is 5-10, szerdán 6-11 fok lehet. A nappali maximumok kedden és szerdán is 17-24 fok alakulnak, és csapadék sem várható. Csütörtökre és péntekre picit lehűlhet a levegő, de még így is bőven 20 fok felett lesz napközben. Szombaton már előfordulhat, vasárnap pedig többfelé várható eső, zápor, a szél is erős lehet, de a legalacsonyabb hőmérséklet még a hétvégén is 9-14, a legmagasabb pedig 13-18 fok körül lesz. (MTI) 

Címlapfotó: PATRICK SEEGER/dpa Picture-Alliance/AFP

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.