Év végére egymillióra nő az új magyar állampolgárok száma

POLITIKA
2017 október 16., 04:59
comments 94

Miután végigjárta a clevelandi magyarokat, és részt vett a református, a katolikus, ill. a baptista gyülekezet szertartásain, Szilágyi Péter, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkára az MTI-nek kijelentette, hogy

2017 végéig egymillióra nő az új magyar állampolgárok lélekszáma. 

Szilágyi szerint "az egyházi közösségek ereje ma vitathatatlan", kiemelte: a határon túlra került és a világ távoli pontjain élő gyülekezetekben "különös jelentőséggel bír ez a közösségi megtartó erő". 

"A gyülekezetek nemzetünket megtartó és egyesítő munkája ma is a legfontosabb biztosítéka a magyarság megmaradásának, s éppen ezért támogatjuk minden lehetséges eszközzel,"

tette hozzá. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.